CONCEPT

Aanbouw

EEN PREFAB AANBOUW IN STAALFRAME UIT ONZE EIGEN FABRIEK

Hoge kwaliteit en minimale kosten

Meer woonruimte creëren was nog nooit zo makkelijk! Middels onze zus Thuis in Aanbouw brengen wij de aanbouw bij u thuis. Voor een lage prijs en een hoge kwaliteit -want ook onze prefab aanbouwen worden onder KOMO geproduceerd.

Meer woonruimte in korte tijd, zonder de hoofdprijs te betalen? Of wilt u eerst nog meer informatie de mogelijkheden van een prefab aanbouw in staalframe? Neem dan contact op met Rick van Herk: info@thuisinaanbouw.nl.

Eigen ontwerp
Gelijk een offerte
Snelle uitvoering
Licht, sterk en maatvast

De voordelen

  1. Eigen ontwerp – Ontwerp snel en simpel uw aanbouw met een configurator. In slechts 4 stappen!
  2. Gelijk een offerte – Stuur uw ontwerp in en u ontvangt gelijk een offerte. Na akkoord maken wij een afspraak voor het inmeten.
  3. Snelle uitvoering – Na het inmeten gaan we aan de slag met de productie. We plaatsen de aanbouw binnen een week, dus er is maar heel kort overlast.

DE
KRACHT
VAN

  • Kennis en ervaring
  • Oplossingsgericht denken
  • Duurzaam bouwen
  • Blijvend innoveren

Het concept

Stel uw eigen aanbouw samen

In de configurator van Thuis in Aanbouw stelt u uw eigen aanbouw samen. Van de afmetingen tot de gevelafwerking, kozijnen en buitenverlichting. Doordat bouwen met staalframe duurzaam, flexibel en efficient is, is de ontwerpvrijheid groot en zijn wij maar kort op locatie aanwezig. Binnen een week geniet u al van extra woonruimte.

De constructie

Slank, licht en sterk

Door het slanke, lichte en sterke materiaal is staalframe de ideale basis voor een prefab aanbouw. Het kent goede eigenschappen ten aanzien van isolatie, brand- en geluidwering, is ongevoelig voor schimmels en ongedierte, maatvast én leidingen zijn eenvoudig door te voeren.

De connectie

Breed en specialistisch netwerk

Bouwen doen wij als specialist altijd in samenwerking met ons sterke, betrouwbare netwerk. Met Thuis in Aanbouw bestaat de mogelijkheid om in korte tijd, met een zelf samengestelde aanbouw, je eigen woning te vergroten. C3 Staalframebouw is vaste partner voor het leveren en monteren van deze prefab uitbouwen.

Staalframe
vs. andere
bouwmethoden
voor prefab aanbouw

Snel – simpel – specialistisch

Benieuwd hoe je slimmer, sneller en duurzamer bouwt met staalframe? Neem vrijblijvend contact op en we vertellen je graag meer!

PREFAB AANBOUW GEREALISEERD
IN STAALFRAME

AANBOUW GARAGE – Rosmalen

  • Binnen 7 dagen geplaatst
  • Minimale bouwoverlast