Baanbrekend bouwen

Wat is Prefabricage?

Betaalbare (nieuw)bouw realiseer je met prefab. Hoe dat komt? Door geconditioneerde omstandigheden is de kwaliteit hoog en zijn faalkosten zeer laag. En door standaardisering en automatisering wordt bouwen meer assembleren en monteren. Zo bouw je goedkoper en heb je maximale controle over de kwaliteit. Ook worden de CO2-footprint en de stikstof-uitstoot erg beperkt.

Staalframe vormt de ideale basis voor prefab elementen. Het is maatvast, sterk, heeft een relatief laag gewicht en de profielen zijn slank. Daarbij zijn er geen mallen nodig, waardoor afwijkende vormen niet persé duurder zijn en levertijden beperkt worden.

Belangrijkste voordelen prefabricage

  • Duurzaamheid
  • Hoge kwaliteit, lage faalkosten
  • Snelle levertijden
  • Zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding
  • CO2-footprint en stikstof-uitstoot zeer beperkt

Opties prefab elementen

Prefabricage is een belangrijk aspect van staalframebouw. Vanzelfsprekend beheersen wij bij C3 Staalframebouw ieder onderdeel van het staalframe bouwproces, dus ook prefabricage.

Op onze productielocatie in Someren prefabriceren we wand-, vloer-, gevel- en dakelementen, units in diverse formaten en speciale producten.
De mate van prefabricage hangt af van uw wensen. Ons motto is: alles is mogelijk. U vraagt, wij draaien. Wij kunnen alle elementen voorzien van beplating, isolatie en installatievoorzieningen. Kortom, alles voor staalframebouw van de hoogste kwaliteit.

Meer weten over staalframebouw? bekijk dan onze ’veelgestelde vragen’ pagina

Optopping Hotel Dirven - Eindhoven, Keizersgracht 15A

15 Zorgappartementen in voormalig Klooster - Hoogstraat te Waalre