CONCEPT

Appartementen

Appartementen in staalframe

Bij de nieuw- of verbouw van een appartementencomplex of flatgebouw is geluidwering van groot belang. U wilt immers geen geluidsoverlast hebben van uw buren. Ook een goede isolatiewaarde en veiligheid bij brand zijn belangrijk. Appartementencomplexen in staalframe voldoen ruimschoots aan de gestelde eisen. Op alle vlakken.

Maar appartementen in staalframe kennen meer voordelen. Er kan snel in allerlei vormen en hoogtes gebouwd worden en de bouwcomponenten zijn herbruikbaar. Dat is met het oog op duurzaamheid en het zuinig omspringen met grondstoffen een absolute pré.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Sterk, grote mate van ontwerpvrijheid
Circulair
Kortere bouwtijd
Uitstekende bouwfysica

De voordelen

Een nieuw appartement bouwen of een bestaand appartementencomplex verbouwen of uitbreiden, eventueel met een grote overspanning? Staalframebouw is het antwoord. Het is isolerend, brand- en geluidwerend én slank.

Doordat wij een groot gedeelte van de constructie prefabriceren, is het bouwtempo hoog en is er weinig overlast voor de buurt. We zijn maar kort op de bouw aanwezig, hebben minder zwaar materiaal nodig en produceren tot 90% minder afval op de bouwplaats.

DE
KRACHT
VAN

  • Kennis en ervaring
  • Oplossingsgericht denken
  • Duurzaam bouwen
  • Blijvend innoveren

Het concept

Sterk, en een grote mate van ontwerpvrijheid

De kracht van staalframebouw? Minimale bouwtijd, maximaal resultaat. Bouwen met staalframe is namelijk duurzaam, flexibel én efficiënt. Doordat wij geen mallen nodig hebben, blijft de ontwerpvrijheid tijdens het prefabriceren groot.

De constructie

Slank, licht en sterk

Staalframe is de ideale basis voor de constructie van een appartement. Het kent goede eigenschappen ten aanzien van isolatie, brand- en geluidwering, is ongevoelig voor schimmels en ongedierte én leidingen zijn eenvoudig door te voeren.

De connectie

Breed en specialistisch netwerk

Bouwen doen wij als specialist altijd in samenwerking met ons sterke, betrouwbare netwerk. Door te werken met vaste partners staan wij garant voor onze kwaliteit.

Staalframe
vs. andere
bouwmethoden
voor appartementen

“Staalframe kun je op allerlei niveaus prefabriceren. Staalframebouw biedt hiermee veel mogelijkheden voor verschillende vraagstukken omtrent huisvesting en bouw. Zowel in Nederland als daarbuiten.”

Benieuwd hoe je slimmer, sneller en duurzamer een bouwt met staalframe? Neem vrijblijvend contact op en we vertellen je graag meer!

APPARTEMENTEN GEREALISEERD
IN STAALFRAME

16 WONINGEN/APPARTEMENTEN VAN ARSKERK – Delft

  • Duurzaam en uniek
  • Bouwen binnen bestaande cirkelvormige constructie
  • Fundering voormalige kerkvloer behouden