CONCEPT

Extra verdieping

Een extra verdieping in staalframe

Komt u ruimte tekort in uw woning? Verhuizen hoeft niet altijd het antwoord te zijn. In tegendeel. Door een extra verdieping in staalframe aan uw woning toe te voegen, creëert u in een korte tijd een zee aan extra woon- en leefruimte.

Bij het plaatsen van een extra verdieping -ook wel optopping genoemd- voegen wij een of meerdere lagen toe boven op de bestaande woning. Dit kan alleen als de constructie licht is. Een lichte constructie beperkt namelijk de extra belasting op de woning en voorkomt kostbare versterkingen van de bestaande constructie en fundering. In combinatie met de uitstekende constructieve eigenschappen van staalframe, is staalframebouw bij uitstek geschikt voor het realiseren van een extra verdieping. Lichter bouwen dan in staalframe gaat namelijk niet!

Optoppen bespaart een hoop werk, afval en kosten

De toevoeging van een extra laag verandert, verbetert of versterkt de functie van uw woning en kan snel geplaatst worden. U krijgt meer ruimte en dus meer woonplezier. Waardoor een eventuele verhuizing uitgesteld kan worden. Een extra verdieping bespaart een hoop werk, afval en kosten. Daarnaast kan het ook de uitstraling van de woning en de verhuur- en/of verkoopbaarheid verbeteren.

Meer weten over een extra verdieping in staalframe of bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Laag in gewicht
Grote overspanningen mogelijk
Korte bouwtijd – minder overlast
Goedkoper

De voordelen

Een woning uitbreiden met een extra verdiepingslaag, eventueel met een dakkapel of grote overspanning? Een extra verdieping in staalframe is het antwoord. Het is isolerend, brand- en geluidwerend, slank én maatvast.

Doordat wij een groot gedeelte van de constructie prefabriceren, is het bouwtempo hoog en is er weinig overlast voor uzelf en de buurt. We zijn maar kort op locatie aanwezig, hebben minder zwaar materiaal nodig en produceren tot 90% minder afval in en om de woning. Baanbrekend en duurzaam bouwen noemen we dat. Want door te kiezen voor staalframebouw beperken we de CO2-footprint en stikstof-uitstoot.

DE
KRACHT
VAN

  • Kennis en ervaring
  • Oplossingsgericht denken
  • Duurzaam bouwen
  • Blijvend innoveren

Het concept

Sterk en circulair

Minimale bouwtijd, maximaal resultaat. Dat is de kracht van staalframebouw. Bouwen met staalframe is namelijk duurzaam, flexibel én efficiënt. De ontwerpvrijheid is groot en we zijn maar kort op locatie aanwezig, aangezien wij veel prefabriceren. Zo creëren we samen uw droomwoning.

De constructie

Slank, licht en sterk

Een extra verdieping met dakkapel of grote overspanning? Het kan met staalframe! Doordat staalframe slank, licht en sterk is, hoeven er minder aanpassingen gedaan te worden aan de bestaande constructie en fundering van de woning. Zo kan er in een korte periode een extra woonlaag op de woning gerealiseerd worden.

De connectie

Breed en specialistisch netwerk

Bouwen doen wij als specialist altijd in samenwerking met ons sterke, betrouwbare netwerk. Architecten, aannemers, leveranciers en natuurlijk onze opdrachtgevers. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een uitgebreide reeks diensten, van het bouwkundig ontwerp tot het afbouwen van woningen.

Staalframe
vs. andere
bouwmethoden
voor een extra verdieping

“Optoppen met een staalframe biedt particuliere woningeigenaren de mogelijkheid om hun leefruimte te vergroten zonder de bestaande structuur ingrijpend te verstoren”

Benieuwd hoe je slimmer, sneller en duurzamer een bouwt met staalframe? Neem vrijblijvend contact op en we vertellen je graag meer!

EXTRA VERDIEPING GEREALISEERD
IN STAALFRAME

OPTOPPING BESTAANDE WONING – Hilversum

  • optopping 60 m2
  • woonhuis volledig in gebruik tijdens bouw