CONCEPT

Woningbouw

Een nieuwe woning bouwen met staalframe

Staalframebouw is een revolutionaire bouwmethode waarmee we bij C3 snel, stevig en duurzaam kunnen bouwen. Toch is staalframebouw nog een onderbelichte bouwmethode in Nederland, terwijl de eerste staalframewoningen al in de jaren ’50 werden gebouwd door Philips in Eindhoven.

De afgelopen jaren is de populariteit van staalframebouw toegenomen. En wij begrijpen dit als geen ander, aangezien het een snelle, efficiënte en duurzame manier is om woningen te bouwen. Staalframebouw is een veelzijdige bouwmethode die voor verschillende soorten woningen kan worden gebruikt, en door steeds meer architecten, ontwerpers en aannemers wordt omarmd. Van luxe vrijstaande villa tot eengezinswoningen in een nieuwbouwwijk: snel, duurzaam en goedkoper bouwen doet u met staalframe.

Meer weten over particuliere woningbouw in staalframe of bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Snel bouwsysteem
Energiezuinig
Duurzaam
Grote ontwerpvrijheid en flexibiliteit

De voordelen

Binnen een week een huis bouwen? Het kan met prefab staalframebouw. De prefab elementen worden, onder geconditioneerde omstandigheden, in de productiehal geprefabriceerd. Hierdoor past alles makkelijk in elkaar wanneer u (of ons montageteam) begint met bouwen.

Ondanks dat staalframe licht is van gewicht, staat het als een huis. Een duurzaam huis. Omdat we bij C3 alles in de hal produceren, zijn er minder transportbewegingen nodig, hoeven we minder zwaar materieel in te zetten en is er minder afval op de bouwlocatie om af te voeren. Bovendien is staalframe circulair, het is herbruikbaar. Dit alles zorgt ervoor dat de CO2-footprint en stikstofuitstoot worden beperkt.

DE
KRACHT
VAN

  • Kennis en ervaring
  • Oplossingsgericht denken
  • Duurzaam bouwen
  • Blijvend innoveren

Het concept

Grote ontwerpvrijheid

De kracht van staalframebouw? Minimale bouwtijd, maximaal resultaat. Een woning bouwen met staalframe is namelijk duurzaam, flexibel én efficiënt. Doordat wij geen mallen nodig hebben, blijft de ontwerpvrijheid tijdens het prefabriceren groot. Zo realiseert u samen met ons in een korte periode uw droomwoning.

De constructie

Slank, licht en sterk

Staalframe is de ideale basis voor uw woning. Het is slank, licht, sterk én duurzaam. Daarnaast kent het goede eigenschappen ten aanzien van isolatie, brand- en geluidwering, is het maatvast, ongevoelig voor schimmels en ongedierte én zijn leidingen eenvoudig door te voeren.

De connectie

Breed en specialistisch netwerk

Onze dienstverlening reikt verder dan staalframe. Met name in de particuliere markt begeleiden wij onze klanten bij de bouw van hun woning. In samenwerking met ons sterke betrouwbare netwerk doen wij aan resultaatgerichte bouwbegeleiding van begin tot eind, wat resulteert in kwalitatieve en efficiënte bouwprocessen.

Staalframe
vs. andere
bouwmethoden
voor woningbouw

“Het leek wel een IKEA-kast die we in elkaar moesten zetten; zo gemakkelijk was het!”

-Danny Willemsen, aannemer @HVAC Danny Willemsen B.V.-

Benieuwd hoe je slimmer, sneller en duurzamer een bouwt met staalframe? Neem vrijblijvend contact op en we vertellen je graag meer!

WONINGBOUW GEREALISEERD
IN STAALFRAME

SCHUURWONING – Berkel Enschot

  • Zwevende staalframevloer gecombineerd met warm gewalst staal