CONCEPT

Prefab elementen

Prefab elementen in staalframe

Prefabricage is een belangrijk aspect van staalframebouw. Vanzelfsprekend beheersen wij bij C3 Staalframebouw ieder onderdeel van het staalframe bouwproces, dus ook prefabricage van elementen. We hanteren een snelle levertijd, een aantrekkelijke prijs en prefab elementen van uitstekende kwaliteit. Hoe? Door alle prefab elementen die wij leveren en monteren te produceren volgens de kwaliteitseisen van het KOMO-certificaat – het bewijs van kwaliteit. Dat noemen wij baanbrekend bouwen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Sterk
Slank
Maatvast
Uitstekende bouwfysica (isolatie- brand- en geluidwering)

De voordelen

Staalframe vormt de ideale basis voor prefab elementen. Het is maatvast, duurzaam, sterk, heeft een relatief laag gewicht en de profielen zijn slank. Daarbij zijn er geen mallen nodig, waardoor afwijkende vormen niet persé duurder zijn, je grote ontwerpvrijheid hebt en levertijden beperkt worden. Ook is het ongevoelig voor schimmels en ongedierte en kan je eenvoudig leidingen doorvoeren en aanbrengen.

DE
KRACHT
VAN

  • Kennis en ervaring
  • Oplossingsgericht denken
  • Duurzaam bouwen
  • Blijvend innoveren

Het concept

Grote ontwerpvrijheid

De kracht van staalframebouw? Minimale bouwtijd, maximaal resultaat. Bouwen met staalframe is namelijk duurzaam, flexibel én efficiënt. Doordat wij geen mallen nodig hebben, blijft de ontwerpvrijheid tijdens het prefabriceren groot.

De constructie

Slank, licht en sterk

Staalframe is de ideale basis voor prefab elementen. Het is maatvast, kent goede eigenschappen ten aanzien van isolatie, brand- en geluidwering, is ongevoelig voor schimmels en ongedierte én leidingen zijn eenvoudig door te voeren.

De connectie

Samen gaan wij voor staalframebouw van de hoogste kwaliteit

In samenwerking met ons netwerk doen wij aan resultaatgerichte bouwbegeleiding van begin tot eind. Dit resulteert in effectieve, kwalitatieve en efficiënte bouwprocessen. Samen gaan wij voor staalframebouw van de hoogste kwaliteit. Dit is dan ook dé reden dat wij werken volgens de kwaliteits- en veiligheidseisen die zijn bepaald in het KOMO-keurmerk.

Staalframe
vs. andere
bouwmethoden
voor prefab elementen

“In de bouwwereld is staalframebouw de onzichtbare drager in prefab elementen, waarin kracht en precisie samenkomen om de toekomst van efficiënt, duurzaam bouwen vorm te geven.”

Benieuwd hoe je slimmer, sneller en duurzamer een bouwt met staalframe? Neem vrijblijvend contact op en we vertellen je graag meer!

PREFAB ELEMENTEN GEREALISEERD
IN STAALFRAME

GEVELSLUITING VILLA HOMERUS – Almere

  • Gevelsluitende elementen voor 30 app.
  • Alucopal gevelbekleding
  • Totaal 2.000 m2 gevel