Baanbrekend bouwen

Diensten

Van engineering tot realisatie faciliteren wij het gehele proces van staalframe cascobouw. U kunt bij ons terecht voor een complete dienstverlening om te komen tot onze constructieve totaaloplossingen. Zo realiseren we, in samenwerking met ons sterke netwerk, snel de meest innovatieve en duurzame oplossingen.

Engineering

Bouwen in staalframe begint bij het (bouwkundig) ontwerp. Alle onderdelen werken wij uit als staalframe elementen. Dit doen wij bouwkundig én constructief, tot in de laatste details. We zetten werktekeningen op en nemen u graag de aanvraag van een omgevingsvergunning uit handen.

Staalframe

Als specialist in staalframebouw leveren en monteren we staalframe voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Inmiddels hebben wij vele uiteenlopende projecten gerealiseerd die het resultaat zijn van baanbrekend bouwen.

Prefabricage

Staalframe vormt de ideale basis voor prefab elementen. Op onze eigen productielocatie worden de stalen elementen geproduceerd en in elkaar gezet, van waaruit ze naar de bouwplaats worden vervoerd en gemonteerd.

Advies

Al meer dan tien jaar hebben wij de meest complete kennis en ervaring op het gebied van staalframebouw. Deze kennis delen we graag en we vervullen dan ook een adviserende rol, bijvoorbeeld bij de uitwerking van details, bij het voorzien in montagehandleidingen en werkplannen of bij het geven van instructies op de bouwplaats.

Afbouwen

Het afbouwen van woningen doen wij met onze sterke en betrouwbare partners die als nevenaannemers optreden. Hierdoor kunnen wij woningen sleutelklaar opleveren.

Bouwbegeleiding

Onze dienstverlening reikt verder dan staalframe. Met name in de particuliere markt begeleiden wij onze klanten bij de bouw van hun woning. In samenwerking met ons netwerk doen wij aan resultaatgerichte bouwbegeleiding van begin tot eind, wat resulteert in effectieve, kwalitatieve en efficiënte bouwprocessen.

Partners