Over C3

Over ons

Wij zijn C3 Staalframebouw, sinds 2010 specialist in staalframebouw. Met onze constructieve totaaloplossingen faciliteren wij het gehele proces van cascobouw – van engineering tot realisatie. In harmonieuze samenwerking met ons sterke netwerk, realiseren we snel de meest innovatieve en duurzame oplossingen. Koploper in staalframebouw zijn wij doordat we ons continu ontwikkelen. Zo bieden wij hét antwoord op actuele vraagstukken in de bouwwereld, nu en in de toekomst. Dat noemen wij baanbrekend bouwen.

De kracht van

Het Concept

De kracht van staalframebouw – daarin geloven wij voor 100%. De kortste samenvatting? Minimale bouwtijd, maximaal resultaat. Bouwen met staalframe is namelijk duurzaam, flexibel én efficiënt. Van uw particuliere woning tot grootzakelijk – staalframebouw is toepasbaar in ieder project. Als pionier in een traditionele branche zijn wij sinds het eerste begin overtuigd van de kracht van het concept. Noem ons eigenwijs, of zelfs een beetje gek. Dat maakt ons niet uit, want staalframebouw heeft de toekomst.

De kracht van

De Constructie

Staalframebouw is ijzersterk. Dat garanderen we omdat onze eigen engineers nauwgezet de krachtigste constructies ontwerpen én doorrekenen. Alle onderdelen van ieder casco worden vooraf op maat gemaakt. Het materiaal is bovendien zeer maatvast en ongevoelig voor het weer. Daardoor is het snel en eenvoudig te monteren in alle omstandigheden. Zo wordt er veel tijd bespaard. En de veiligheid? Staalframebouw voldoet aan alle bouwfysische eisen en normen. Het is geluids- en brandwerend, zeer goed isolerend én aardbevingsbestendig. Kortom, het staat als een huis. Dat is de kracht van de constructie.

De kracht van

De connectie

Bouwen doen wij als specialist altijd in samenwerking met ons sterke, betrouwbare netwerk. Architecten, aannemers, leveranciers en natuurlijk onze opdrachtgevers. Samen werken wij resultaatgericht. En ja, wij houden van uitdagingen. Om ieder project tijdig en succesvol af te ronden zijn planning en timing essentieel. Daarom werken we bijvoorbeeld samen in innovatieve 3-D modellen. Samen blijven we ons ontwikkelen, alles gericht op optimale communicatie. Dat noemen wij de kracht van de connectie.

ONS TEAM

Frank van Herk

Directeur/Eigenaar

Als Directeur/Eigenaar houdt Frank zich voornamelijk bezig met de visie en strategie van C3 Staalframebouw. Hij is het creatieve brein om C3 iedere dag beter te maken.

Rick van Herk

Engineer

Dat je jezelf kunt ontwikkelen binnen C3 bewijst Rick als geen ander. Hij is begonnen als montagemedewerker, is doorgegroeid naar assistent uitvoerder en kan inmiddels lezen en schrijven in 3D-programma’s. Als engineer is Rick het aanspreekpunt voor architecten en constructeurs en zorgt hij ervoor dat de juiste productiefiles naar de producent gestuurd worden.

Ron Althuizen

Engineer

Ron is de 2e engineer bij C3. Ron heeft ruime ervaring in staalframe en denkt al zijn hele leven in 3D. Ron is specialist in het 3D programma Vertex. We engineeren inmiddels dan ook in 2 programma’s: Vertex en Tekla.
Naast Rick is Ron aanspreekpunt voor architecten, constructeurs en opdrachtgevers en zorgt hij ervoor dat de juiste productiefiles naar de producent gestuurd worden.

Mike Damen

Montage- en Productieleider

Mike heeft zich opgewerkt van assistent uitvoerder naar uitvoerder en montage- en productieleider. Hij stuurt zowel de jongens in de productiehal aan als de montagemedewerkers op de bouwplaats. Verder is Mike het aanspreekpunt op de bouw voor onze klanten.

Patricia Schellekens

Backoffice

Patricia is onze steun en toeverlaat voor alles wat niet direct staalframe en techniek gerelateerd is. In een notendop noemen we dat backoffice; van personeelszaken tot marketing en van administratie tot interne procesbewaking kwaliteit en veiligheid VCA.

Deel uitmaken van ons team?