BAANBREKEND BOUWEN

Baanbrekend bouwen in staalframe – van particulier tot grootzakelijk

In 2020 bestonden we alweer 10 jaar. Een mooi moment om terug te kijken, maar zeker ook om vooruit te kijken. En dat is precies wat wij gedaan hebben! Het feit dat wij al jaren voorloper en specialist zijn op het gebied van staalframebouw wilden we graag uitdrukkelijker communiceren. Daarom gaat FM Bouw vanaf nu verder als C3 Staalframebouw én hebben wij onze website compleet vernieuwd. Voor onze klanten verandert er niets, maar we hopen u op deze manier nóg beter te kunnen informeren en inspireren rondom de mogelijkheden van staalframebouw.

Het antwoord op actuele vraagstukken in de bouw

Als pionier in een traditionele branche zijn wij sinds de start van ons bedrijf overtuigd van de kracht van staalframebouw. Van particuliere woningen tot grootzakelijke projecten, het is toepasbaar in ieder bouwproject. Staalframebouw is wat ons betreft dan ook de verbeterde, eigentijdse variant van houtskeletbouw en prefabbeton. Een zeer duurzame bouwmethode die hét antwoord biedt op actuele vraagstukken in de bouwwereld. Baanbrekend bouwen, dat is waar we met C3 Staalframebouw voor staan.

Constructieve totaaloplossingen

En de naam, ‘C3 Staalframebouw’, waar komt die vandaan? Enerzijds is de letter C een knipoog naar het bekende C-profiel dat in staalframebouw toegepast wordt. Tegelijkertijd verwijst het naar de drie belangrijkste pijlers die aan de basis staan van ons bedrijf:

1. De kracht van het Concept
Minimale bouwtijd en maximaal resultaat. Bouwen met staalframe is duurzaam, flexibel en efficiënt. Staalframebouw heeft de toekomst!

2. De kracht van de Constructie
Staalframebouw is ijzersterk. Hoe we dat garanderen? Doordat onze eigen engineers nauwgezet de krachtigste constructies ontwerpen én doorrekenen. Staalframebouw voldoet aan alle eisen en normen. Het is geluid- en brandwerend, zeer goed isolerend én aardbevingsbestendig.

3. De kracht van de Connectie
Bouwen doen wij altijd in samenwerking met ons sterke en betrouwbare netwerk. Van architecten en aannemers tot aan leveranciers, samen werken we aan het beste resultaat. Dit doen we onder andere in innovatieve 3D-modellen.

Met onze constructieve totaaloplossingen faciliteren wij het gehele proces van cascobouw: van engineering tot realisatie. Bent u benieuwd hoe wij uw project in staalframebouw kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.